Laminaat omschrijving

Grijs Eiken Laminaat

Het prachtige grijs eiken laminaat is deze week in de aanbieding. Deze laminaatvloer heeft een exclusieve uitstraling. Hij heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Op het eerste oog zult u verstelt staan wanneer u ziet dat het een laminaatvloer is. Met de prachtige grijze hout tint krijgt uw woning een ruime indruk, warmte en sfeer.

Meer informatie

Sterk laminaat

Ons laminaat is zeer goedkoop en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Het grijs eiken laminaat is zeer stevig en daarom garanderen wij u dat het in elke ruimte te leggen is. Met veel vertrouwen geven wij op deze exclusieve laminaatvloer dan ook de volledige garantieperiode. Wij geven niet alleen garantie op de kwaliteit, maar ook voor de aller laagste prijs van Nederland.

Goedkoopste prijsgarantie laminaat

Wij garanderen u het laagste prijs laminaat van Nederland aan te bieden. Als u ergens anders dezelfde laminaatvloer toch voor een lagere prijs aantreft, geven wij u het prijsverschil terug en passen wij direct onze prijzen aan. Wij verkopen alleen AA kwaliteit met de volledige garantie op kleur, slijtvastheid, de toplaag, de levensduur enzovoort. Alleen bij ons bent u dus gegarandeerd van de aller laagste prijzen.

Gratis ondervloer

Bij het grijs eiken laminaat ontvangt u een gratis isolerende en geluiddempende ondervloer. Deze ondervloer voldoet aan alle eisen. Door middel van deze ondervloer wordt geluidsoverlast beperkt tot het minimum. Hierdoor heeft u zowel boven als beneden geen last van doordringend geluid. Hierdoor is deze vloer met gratis ondervloer ook goed te leggen in appartementen waar aan de decibel eis voldaan moet worden. Daarnaast zorgt deze vloer er ook nog voor dat de warmte in de woning blijft waardoor u ook nog eens extra kosten bespaard aan uw energie rekening.

Gratis plinten

Voor een mooie afwerking aan alle kanten van de vloer heeft u plinten nodig. Omdat de vloer altijd een stukje van de vloer wordt gelegd, is het mooi om de vloer af te werken met plinten. Deze plinten die u er gratis bij krijgt kunnen vrij bewegen waardoor zij op hun plek blijven wanneer de voer uitzet of krimpt. Hierdoor zal u geen problemen met uw prachtige vloer ondervinden.

Laminaat voorraad

Wij hebben al onze laminaatsoorten op voorraad leverbaar waaronder ook deze exclusieve grijs eiken laminaatvloer. Hierdoor hoeft u geen weken te wachten op uw laminaatvloer en is onze levertijd slechts 1 minuut. Hierdoor kunnen wij u uw vloer het snelste leveren van heel Nederland.

Bezorgservice laminaat

Als u bij ons een laminaatvloer besteld, kunnen wij hem op elke gewenste plaats bezorgen. Hierdoor is het mogelijk om eens rustig bij ons in de showroom te komen kijken naar een prachtige laminaatvloer, en hem vervolgens bij u thuis te laten bezorgen. Wie weet heeft u hem de volgende dag nog in huis!

Betalen laminaat

Wanneer u een laminaatvloer heeft besteld bij Bebo Parket en hem graag wilt laten bezorgen, is het mogelijk om pas te betalen bij aflevering. U hoeft dus niet vooraf te betalen. Pas wanneer de vloer bij u geleverd is en u hem gecontroleerd heeft, kunt u betalen bij de bezorger. Uiteraard kunt u ook altijd vooraf het bedrag betalen of overmaken op onze rekening. Daarnaast vragen wij nooit om een aanbetaling en hierdoor heeft u altijd de keuze om de bestelling te annuleren wanneer u zich heeft bedacht. Ook hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

Laminaat Eiken Grijs
van €24,98 €4,98 pm2
U bespaart: €20,- pm2!

Stel een vraag

Een moment geduld aub.

bebolaminaat

Bovenlandweg 10, Vriezenveen

 0546-750238

Onbeperkte voorraad