Laminaat omschrijving

Wit Eiken Laminaat

Bij Bebo Parket is de white wash laminaatvloer deze week in de aanbieding. Met een prachtige witte, natuurlijke laminaatvloer lijkt uw woning of kantoorruimte ruimer en lichter. Deze laminaatvloer heeft een natuurgetrouwe uitstraling waardoor de vloer echte karakter uitstraalt. Wanneer u van een traditionele of rustieke uitstraling houd is een white wash laminaatvloer een perfecte keuze. Met deze laminaatvloer haalt u karakter in uw ruimte.

Meer informatie

Sterk laminaat

Onze white wash laminaatvloeren zijn van goede kwaliteit. Ze zijn erg sterk waardoor ze in alle ruimten te leggen zijn. Ze zijn hierdoor bijvoorbeeld te leggen in woningen en kantoorruimten. Bij ons vind u altijd goedkoop laminaat van goede kwaliteit. Hierdoor geven wij u de volledige garantie op onze laminaatvloeren.

Goedkoopste prijsgarantie laminaat

Bij Bebo Parket bent u gegarandeerd van de laagste prijs van Nederland. Mocht u ergens anders dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs zien, krijgt u van ons het prijsverschil terug en passen wij direct onze prijzen aan. Bij ons vind u uitsluitend AA kwaliteit en zult u geen B kwaliteit laminaatvloeren tegenkomen. Wij verkopen laminaat met AA kwaliteit met volledige garantie op kleur, slijtvastheid en levensduur.

Gratis ondervloer

Bij deze karakteristieke white wash laminaatvloer krijgt u een gratis ondervloer geleverd. Deze ondervloer voldoet aan alle eisen tegen geluidsoverlast. Hierdoor kunt u deze vloer ook gemakkelijk leggen in een appartement. Daarnaast heeft deze ondervloer ook nog eens een isolerende werking waardoor er geen warmte verloren gaat en u geen hoge energie rekeningen zult aantreffen.

 

Gratis plinten

Wanneer u kiest voor de white wash laminaatvloer krijgt u er ook gratis bijpassende plinten bij. Er is niks mooier dan een afgewerkte laminaatvloer voor een nette uitstraling. Omdat de vloer altijd een stukje van de muur wordt gelegd zorgen plinten voor een goede afwerking. De vloer kan onder de plinten vrij heen en weer bewegen zodat u bij het uitzetten of krimpen van de vloer geen problemen zult ondervinden.

Laminaat voorraad

De white wash laminaatvloer hebben wij altijd op voorraad leverbaar. Bij ons hoeft u op geen enkele laminaatvloer te wachten en bedraagt onze levertijd maximaal 1 minuut. Hierdoor zijn beschikken wij over de snelste levering van Nederland en hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw prachtige nieuwe vloer.

Bezorgservice laminaat

Onze bezorgservice is van de beste kwaliteit. Wij kunnen op elke plek in Nederland bezorgen en daarnaast bezorgen wij ook in België. Hierdoor kunt u te alle tijde bij ons een mooie laminaatvloer komen uitzoeken en vervolgens bij u thuis laten bezorgen. Dus wilt u graag deze prachtige white wash laminaatvloer in het echt komen bekijken, kunt u hem daarna gerust laten bezorgen zodat u zelf geen moeite hoeft te doen om uw laminaatvloer in huis te krijgen.

 

Betalen laminaat

Wilt u deze prachtige karakteristieke white wash laminaatvloer aanschaffen? Dan hoeft u bij ons nooit vooraf te betalen. Het is altijd mogelijk om bij levering te betalen zodat u eerst het laminaat kan controleren. Ook zullen wij u nooit om een aanbetaling vragen en is het mogelijk om uw bestelling te annuleren wanneer u zich bedenkt.

Laminaat Eiken Wit
van €24,98 €4,98 pm2
U bespaart: €20,- pm2!

Stel een vraag

Een moment geduld aub.

bebolaminaat

Bovenlandweg 10, Vriezenveen

 0546-750238

Onbeperkte voorraad